Kabar
VR

Leash Dog Safety Kursi Mobil: Apa tali asu safety kursi mobil-QQpets?

Ann iku salah siji saka kanca paling apik sing seneng kewan cilik kayata asu lan kucing. Apa maneh, dheweke manggon karo asu sing ditresnani bebarengan ing kamar turu lan mbuwang akeh wektu kanggo tetep.

Ann dadi favorit kanggo mbukak ruangan karo asu sing diarani Minggu bebarengan.


2021/01/30

Leash Dog Safety Kursi Mobil: Apa tali asu safety kursi mobil-QQpets?

——Lelungan karo kewan bebarengan

Leash Dog Safety Kursi Mobil: Apa tali asu safety kursi mobil-QQpets? Ayo maca liyane.

Ann iku salah siji saka kanca paling apik sing seneng kewan cilik kayata asu lan kucing. Apa maneh, dheweke manggon karo asu sing ditresnani bebarengan ing kamar turu lan mbuwang akeh wektu kanggo tetep.

Ann dadi favorit kanggo mbukak ruangan karo asu sing diarani Minggu bebarengan.

Sawijining wektu Ann nyopir mobil dhewe ing ngendi ana lungguh cedhak dheweke.

Ora dinyana Minggu dibuwang menyang kaca ngarep nalika Ann dumadakan ngrem mobil kanthi cepet. Amarga ana wong sing ora sengaja muncul ing ngarep mobil. Sing nggawe dina Minggu lara lan lara.

Menapa malih Sunday wedi kanggo njupuk mobil ing dangu sawise iku.

Ing urip saben dina, pets minangka kanca lan mitra sing setya.

Padha tetep karo kita kabeh wektu nalika kita sepi utawa seneng. Saiki, akeh sing duwe pets seneng metu utawa lelungan karo kewan.

car seat safety dog leash

Nanging, ana sawetara masalah.

Nyatane, kepiye carane bisa njaga keslametan kewan nalika numpak mobil? Banjur kita butuh tali asu safety jok mobil supaya tetep aman nalika njupuk mobil.

Tali asu safety jog mobil disesuaikan kanggo pets sing ditemtokake kanggo transportasi ing njaba. Tali asu safety jog mobil seneng karo sabuk pengaman kanggo wong lan njaga awak supaya aman ing kursi nalika tiba-tiba rem mobil.

Sampeyan worth iku.

 polyester car seat safety dog leash

Polyester Car Seat Safety Dog Leash Kanthi Logo Custom.(W2.5cm)

Tali asu safety mobil disesuaikan kanggo pets. Sampeyan bisa nyetel tali asu kanthi dawa sing apik kanggo pets nalika njupuk mobil. 

Tali asu safety mobil dirancang kanggo nglindhungi pets ing sakubenge kaya sabuk safety sing alus lan nyaman kanggo pets.

Kita duwe rong jinis materi sing bisa dipilih. Padha polyester lan nilon.

 

nylon car seat safety dog leash

Nylon Car Seat Safety Dog Leash Pabrik Langsung.(W2.5cm)

Yen sampeyan pengin nggawe tali asu safety kursi mobil dhewe, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. Kita bisa nggawe utawa ngrancang minangka panjaluk sampeyan.

Mangkene telung teknik sing bisa sampeyan pilih kanggo nyetak logo kanggo tali asu safety mobil. Padha dicithak sublimasi, layar sutra dicithak, jacquard utawa tenunan.

 

Apa maneh, tali asu safety kursi mobil kita ora luntur lan alus kanggo pets kanthi pancing logam safety.

Kita duwe akeh aksesoris sing kudu dipilih, kayata pedhot gesper, gesper breakaway, D-ring, key-ring, pancingan logam, utawa gesper plastik ect. 

Yen sampeyan pengin nggawe khusus tali asu safety mobil, hubungi kita.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa