Kabar
VR

Tip: Apa sampeyan ngerti carane ngembangake pets? utamané kanggo anyar nduweni-qqpets

Apa sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake kanggo ngembangake pets? Saiki, akeh wong sing ngasuh asu utawa kucing ing omah lan ndeleng minangka anggota kulawarga. Nanging, kewan ora bisa ngurus awake dhewe. Cara njaga kesehatan kewan gumantung marang pemilik. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo pamilik babagan cara ngasilake petqqpets.

2021/01/30

Tip: Apa sampeyan ngerti carane ngembangake pets?

Apa sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake kanggo ngembangake pets? Saiki, akeh wong sing ngasuh asu utawa kucing ing omah lan ndeleng minangka anggota kulawarga. Nanging, kewan ora bisa ngurus awake dhewe. Cara njaga kesehatan kewan gumantung marang pemilik. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo pamilik babagan cara ngasilake petqqpets.

Telung tips babagan breed
1. Feed pet ing wektu. Nalika kita mangan telung dhaharan sedina, semono uga asu. Luwih becik menehi panganan asu kanthi rutin. Ana panganan pet sing dirancang kanggo pets. Sawetara pamilik menehi panganan karo panganan sing adhem utawa ora enak kanggo pets.

pets breed

2. Pira wektu sampeyan adus kanggo kewan? Kaping pindho saben minggu ing mangsa panas luwih apik. Kulit asu lan kucing beda banget karo manungsa, mula sampeyan kudu milih gel mandi khusus kanggo kewan sampeyan. Apa sampeyan?

dog breed

3. Vaksinasi kanggo pets ajeg. Nalika sampeyan tuwuh pet, sampeyan kudu vaksinasi sakcepete. Kewan kudu divaksinasi kanthi rutin kanggo nyegah penyakit nalika tuwuh. Sing apik kanggo pets lan pemilik.

breed

Apa asu sampeyan divaksinasi lan de-worming kanthi rutin? Asu lan kucing seneng mangan daging lan nggolek barang. Sing nimbulaké nandhang sangsara marga saka infestation parasit. Mulane sawetara asu utawa kucing ora bisa urip dawa.
Apa sampeyan tau menehi panganan asu kanthi panganan sing akeh banget? Pay manungsa waé. Pamilik kudu entuk informasi luwih lengkap babagan cara ngembangake asu lan kucing supaya bisa tetep karo kita luwih suwe. Iku bantuan? Nuduhake panemu ing kene.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa