Pet Tips
VR

Tips jenis: Apa sampeyan ngerti apa panganan paling apik kanggo asu?-qqpets

Apa sing biasane sampeyan Feed asu? Apa sing kudu kita feed asu kanthi sehat? Kanca-kancaku sambat yen anak kirik seneng cemilan nanging ora panganan pet. Apa maneh, asu seneng mangan apa sing dipangan kayata es krim, pitik, kue lan liya-liyane. Sawetara panganan mbebayani kanggo wong-wong mau. Ing kene kita bakal nuduhake sawetara tips breed karo kabeh sing nduweni.

2021/01/30

Tips jenis: Apa sampeyan ngerti apa panganan paling apik kanggo asu?-qqpets

Tips breeding kanggo pemilik -qqpets
Apa sing biasane sampeyan Feed asu? Apa sing kudu kita feed asu kanthi sehat? Kanca-kancaku sambat yen anak kirik seneng cemilan nanging ora panganan pet. Apa maneh, asu seneng mangan apa sing dipangan kayata es krim, pitik, kue lan liya-liyane. Sawetara panganan mbebayani kanggo dheweke. Ing kene kita bakal nuduhake sawetara tips jenis karo kabeh pamilik.

breed tips

Apa sing kudu kita Feed asu?

1. Apa panganan nutrisi kanggo asu?
Nyatane, asu minangka kewan omnivora sing mangan daging lan tanduran. Dadi, kita ora mung mangan asu nganggo daging utawa balung sing bisa nyebabake sawetara masalah. Sampeyan ngerti sawetara anak kirik bisa ngalami alangan saka penyumbatan usus yen sampeyan ora nyingkirake balung. Apa maneh, kita kudu ngerti manawa sawetara panganan utawa woh-wohan ora apik kanggo asu kayata bawang. Asu kudu mangan macem-macem panganan supaya bisa tuwuh kanthi sehat lan nutrisi ora mung daging.

pet products

Coklat mbebayani kanggo asu lan bakal lara.

2. Mentah utawa masak?
Iku ala kanggo Feed asu karo daging mentah. Asu pindhah dadi luwih jinak lan lembut nalika awak ganti ing wektu sing padha. Ana kuman lan mikroorganisme saka daging mentah bisa nyebabake asu lara. Mulane sampeyan kudu masak daging sadurunge sampeyan mangan. Nanging, kita tansah sijine akeh condiments kayata uyah, mrico ing masakan kita. Bumbu kasebut ora cocog kanggo pets. Contone, uyah bisa nambah metabolisme beban ginjel lan nyebabake karusakan organ. Kajaba iku, sawetara panganan sing kita mangan bisa nyebabake masalah lemak.

pet food

Panganan kewan dirancang kanggo asu sing cocog kanggo dheweke.

3. Apa panganan kewan sampurna?
Sejatine, ana sawetara kekurangan panganan pet. Yen sampeyan Feed asu karo pangan pet, sampeyan kudu nyimpen karo banyu cukup. Panganan kewan dirancang kanthi kabeh jinis nutrisi kanggo asu. Dibandhingake karo panganan ing ndhuwur, panganan kewan luwih apik kanggo asu.

4. Panganan sing paling apik kanggo asu
Yen sampeyan duwe cukup wektu, sampeyan bisa nggawe menu panganan sing cukup lan nutrisi kanggo asu sing paling apik. Sampeyan bisa cocog karo daging lan tanduran kanggo asu miturut napsu.
Saiki, apa sampeyan ngerti apa sing kudu dipangan asu? Nuduhake panemu ing kene. Sembarang saran olèh.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa