Pet Tips
VR

tips jenis: asu apa luwih kanggo kulawargané?-qqpets

Apa jenis asu sing luwih apik kanggo njaga ing kulawarga? Yen sampeyan pengin ngunggahake asu, sampeyan bisa uga mikir babagan iki. Bisa uga akeh wong sing takon dokter kewan kanggo konsultasi. Iku apike. bener?

Nyatane, kita mesthi milih asu ukuran Sedheng kanggo kulawarga. Ana akeh jinis asu sing bisa kita pilih saiki. Kang luwih apik kanggo kulawarga? Tindakake kita. Ing kene kita bakal menehi saran kanggo sampeyan kabeh.


2021/01/30

Tip jenis: asu apa sing luwih apik kanggo kulawarga?-qqpets

Adoption tinimbang tuku.
Apa jenis asu sing luwih apik kanggo njaga ing kulawarga? Yen sampeyan pengin ngunggahake asu, sampeyan bisa uga mikir babagan iki. Bisa uga akeh wong sing takon dokter kewan kanggo konsultasi. Iku apike. bener?

Nyatane, kita mesthi milih asu ukuran Sedheng kanggo kulawarga. Ana akeh jinis asu sing bisa kita pilih saiki. Kang luwih apik kanggo kulawarga? Tindakake kita. Ing kene kita bakal menehi saran kanggo sampeyan kabeh.

breed tips family dog

Tip jenis: asu apa sing luwih apik kanggo kulawarga?

Apa jenis asu sing luwih apik kanggo kulawarga?
No. 1Labrador
Labrador iku lanang banget, manut lan manut. Apik banget kanggo bocah lan pemilik. Ana papat werna saka Labradors. Iku kuning, ireng, coklat, putih. Labrador minangka salah sawijining telung klompok asu sing ora agresif ing donya. Anjing sing paling populer kanggo kulawarga yaiku Labrador. Kanggo tuwuh sehat, Labrador kudu olahraga ing saben dinane. Yen sampeyan ora bisa janji olahraga karo, sampeyan bakal luwih milih pets liyane kanggo mundhakaken.

dog collar & leash

Tip jenis: asu apa sing luwih apik kanggo kulawarga?

No. 2Collie wates
Collie wewatesan dianggep minangka asu paling pinter ing donya. Padha pinter kaya bocah umur enem taun. Dheweke pancen pinter nganti kadang ngerti pikiranmu. Border collie seneng sinau lan rumangsa marem. Padha apik kanggo bocah-bocah lan setya marang kulawarga. Nanging padha tetep waspada marang wong liyo. Angon angon nggawe sawetara jinis asu sing paling populer ing saindenging jagad. 


No.. 3 Golden Retriever
Golden Retriever kaya kanggo muter karo nduweni lan aktif banget. Padha katon rapi lan sabar karo anak. Yen sampeyan pengin tetep Golden Retriever, sampeyan kudu yakin sing duwe cukup energi kanggo muter karo. Dheweke bisa muter utawa kerja ing cuaca sing adhem. Kang kondisi paling cocok kanggo GR Saiki iku liyane lan liyane populer kanggo kulawargané tetep Golden Retriever.

dog collar & leash

Tip jenis: asu apa sing luwih apik kanggo kulawarga?

Kanggo kula, aku seneng Labrador amarga iku pinter. Lan luwih gampang kanggo ngurus. Sampeyan ora perlu kanggo carding kanggo wong-wong mau. Yen sampeyan ngunggahake Golden Retriever, sampeyan bakal entuk. Carding dudu proyek sing gampang.

Sejatine, asu German Shepherd uga minangka pilihan sing apik yen ana cukup ruang ing omah sampeyan. Aja wedi ing lumahing asu German Shepherd, iku banget manut lan grapyak kanggo kulawarga nyatane.

Sing paling penting, sampeyan kudu njaga asu kanthi kerah asu& tali yen sampeyan metu karo wong-wong mau.Kerah asu& tali bisa mbantu sampeyan njaga asu lan nglindhungi. Apa maneh, uga bisa nyegah asu supaya ora cilaka wong lan kewan cilik. Apa sampeyan mikir? Asu endi sing paling disenengi?

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa