Warta
VR

Tip Tip: Apa sampeyan ngerti apa sing diarani asu? -QQ Pets Pabrik Collars

Saiki luwih akeh wong tuwuh asu minangka pets. Nanging, akeh asu kacilakan kedadeyan saben taun. Kepiye cara nglindhungi safety wong lan asu? Pisanan, sampeyan kudu ngerti apa tegese basa utawa tumindak asu.

2021/01/30

Tips Breed: Apa sampeyan ngerti apa basa asu? -QQ Pets Pabrik Collars

Breed Tip-Dogs Basa
Dina iki kita ngomong babagan basa awak asu. Ekspresi pasuryan asu sugih lan fickle. Lan dheweke duwe buntut aktif kanggo nyebutake swasana ati. Kadhangkala sampeyan bisa ngerti apa sing ana ing pikiran asu sampeyan mikirake buntut kasebut. Pay manungsa waé luwih saka pasuryan asu lan buntut yen sampeyan pengin ngerti apa sing dipikirake.

Saiki luwih akeh wong tuwuh asu minangka pets. Nanging, akeh asu kacilakan kedadeyan saben taun. Kepiye cara nglindhungi safety wong lan asu? Pisanan, sampeyan kudu ngerti apa tegese basa utawa tumindak asu.

dogs language

Jaga asu karo bocor kerah asu bisa nglatih lan mungkasi asu ora mbebayani wong

Aja adoh saka asu nalika gumunggung menyang sampeyan kaya asu ing ndhuwur. Sampeyan bisa uga mlumpat sampeyan lan cokotan sampeyan kanthi cepet. Sampeyan kudu ngati-ati yen kupinge asu lan buntut njaga posisi erect. Tegese asu kasebut ana ing pertempuran. Pramila kita menehi saran pamilik pets kudu njaga asu Leashes Kolar Asu nalika lagi njobo.

Nalika asu nggulung ing lemah, tegese kepercayaan lan ditampa. Rumangsa ndemek utawa nyentuh asu. Kepiye sampeyan ngerti asu sampeyan pengin sampeyan muter? Ing kene sampeyan lunga.

dogs language

Nalika asu muter ing lemah, tegese pengin dolanan karo sampeyan

Asu tumindak kaya foto ing ngisor iki tegese dheweke pengin main karo sampeyan. Nyatane, asu butuh pamilik lan muter karo dheweke. Dheweke nggunakake basa awak kanggo nyebutake atine. Ana prilaku awak liyane tegese grapyak lan cedhak kaya sing dingerteni kayata WAG buntut, nawakake sikil ngarep, sentuhan kanthi irung, supaya bisa ngerteni asu sampeyan kanggo sesambungan karo dheweke Waca rangkeng-. Apa sampeyan entuk? Nuduhake yen sampeyan seneng.

breed tip

Sawise sampeyan pet asu utawa kucing, ngurus wong-wong mau


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa