Informasi merek
Vr

Warta Amerika: Dina pisanan ing Ordos Potter Expo-Qqpets

Sawise suwe banget, kita tekan Amerika saka China. Ora sepisanan kita rawuh ing ekspo pet global. Nanging kita tetep bungah sajrone lelungan kasebut. Ekspo pet global global bakal ditindakake tanggal 21 Maret.

2021/01/30

Warta Amerika: Dina pisanan ing Ordos Potter Expo-Qqpets

Sawise suwe banget, kita tekan Amerika saka China. Ora sepisanan kita rawuh ing ekspo pet global. Nanging kita tetep bungah sajrone lelungan kasebut. Ekspo pet global global bakal ditindakake tanggal 21 Maret.

Dadi apa sing kita lakoni ing dina pertama ing Amerika? Ya, duwe istirahat lan tawaran apik karo jet lag. Nyatane, dina pertama kita menyang balai pameran kanggo dekorasi ruangane.

orlando pet expo

Ekspo pet global

Nomer Booth Qqpets yaiku # 4070. Tema kabeh ana ing salah sawijining atap. Dadi akeh pameran melu acara kasebut. Lan kita kabeh ana ing salah sawijining atap. Aku ketemu karo kanca lan dhuwur ing basa Inggris lan basa awak. Sampeyan ngerti aku ora apik ing basa Inggris tenan. Wong apik banget lan grapyak.

Wektu iki mung siyap kanggo booth kanthi produk asu anyar. Wektu kanggo bali menyang hotel. Muga-muga para pelanggan bakal seneng karo produk asu lan sukses ing ekspo pet.

Temokake kita ing kene:
Perusahaan:Guangzhou Qqpets Products Co, Ltd
Booth: # 4070

pet expoorlando pet expoorlando pet expoorlando pet expo

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa