News Pet
Vr

Apa sampeyan setuju? Asu kanggo urip, ora mung kanggo Natal - Qqpets

Sing paling penting yaiku siap kanggo hadiah Natal. Aku ngerti sawetara wong pengin golek asu minangka hadiah saben taun. Yen sampeyan nindakake, tetep ngurus. Asu kanggo urip, ora mung kanggo Natal.

2021/01/30

Apa sampeyan setuju? Asu kanggo urip, ora mung kanggo Natal - Qqpets

Natal wis teka !! Aku percaya kabeh sampeyan siyap ngrameke preinan gedhe. Kanan? Sing paling penting yaiku siap kanggo hadiah Natal. Aku ngerti sawetara wong pengin golek asu minangka hadiah saben taun. Yen sampeyan nindakake, tetep ngurus. Asu kanggo urip, ora mung kanggo Natal.

Aku mesthi ketemu asu alaska ing toko pet ing dalan mulih. Toko sing nuduhake asu kasebut ditinggalake dening sing duwe. Dheweke entuk penyakit kulit wulan kepungkur. Saiki wis diobati, nanging sing ora ana sing adol lan njupuk maneh. Lan pemilik ngganti nomer telpon lan WeChat. Ora ana sing bisa sesambungan karo sing duwe.

Christmas

Apa sampeyan setuju? Asu kanggo urip, ora mung kanggo Qqpets Natal-Qqpets

Asu Alaska kayane seneng banget nalika wong teka ing toko kasebut. Dheweke seneng main karo wong liya. Aku seneng dheweke, nanging aku ora bakal nganggo. Amarga aku ora bisa tanggung jawab kanggo nyawane. Ing kene aku pengin pitutur marang kowe yen sampeyan pengin golek asu, sampeyan kudu yakin sampeyan bisa dadi tanggung jawab kanggo urip. Asu ora bisa milih pemilik, nanging sampeyan bisa mutusake urip.

The RSPCA nyandhet 120 pets sing ditinggalake rong minggu. Udakara 25000 pets ditinggalake sajrone Festival Natal pungkasan ing Inggris.

Kepiye carane mbuwang musim dingin ing dalan? Kita mesthi menehi saran supaya ora tuku.

Yen sampeyan pancene pengin pet minangka hadiah Natal, aja lali sawise Natal. Asu kanggo urip, ora mung kanggo Natal.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa