Warta Pet
VR

Adoption tinimbang tuku !! Kepiye cara nggunakake asu sing ora duwe omah? - qqpets

Saiki luwih akeh wong lan kulawarga sing njaga asu minangka kewan lan anggota kulawarga. Asu dadi populer nganti akeh wong sing ngedol asu kanggo entuk dhuwit. Adoption tinimbang tuku. Kanggo nglindhungi asu lan entuk omah, kita ngarep-arep wong bisa mandheg adol asu. Sawise sampeyan mutusake kanggo mundhakaken asu, mangga tanggung jawab kanggo wong-wong mau.

2021/01/30

Adoption tinimbang tuku !! Carane nganggo asu sing ora duwe omah?

Adoption tinimbang tuku !!
Saiki luwih akeh wong lan kulawarga sing njaga asu minangka kewan lan anggota kulawarga. Asu dadi populer nganti akeh wong sing ngedol asu kanggo entuk dhuwit.Adoption tinimbang tuku. Kanggo nglindhungi asu lan entuk omah, kita ngarep-arep wong bisa mandheg adol asu. Sawise sampeyan mutusake kanggo mundhakaken asu, mangga tanggung jawab kanggo wong-wong mau.

Kenapa sampeyan ngadopsi asu?
1. Iku biaya sethitik kanggo ngadopsi asu sing ora duwe omah
2. Umume asu wis sterilisasi ing hospice
3.Asu diwasa luwih gampang dilatih
4. Asu sing ora duwe omah duwe watak dhewe-dhewe

adopt homeless dogs

Adoption tinimbang tuku !! Kepiye cara nggunakake asu sing ora duwe omah? - qqpets

 

Carane ngadopsi asu?
Kaping pisanan, sampeyan kudu ngobrol karo kulawarga lan priksa manawa dheweke ora alergi marang asu utawa rambut asu. Kapindho, sampeyan kudu janji yen sampeyan duwe cukup wektu lan energi kanggo ngurus asu. Yen sampeyan duwe kewan liyane ing omah, pikirake apa dheweke bisa rukun utawa ora. Aja nganggo asu yen sampeyan ora yakin bisa ngurus asu kasebut. Iku apik kanggo sampeyan lan asu.

Tips babagan ngadopsi asu
Yen sampeyan pengin nganggo asu, sampeyan kudu nggawe aplikasi menyang hospice. Nglampahi wektu kanggo njaluk bebarengan karo asu sing pengin diadopsi kanggo nambah kekancan sampeyan. Aja lali nggawa asu karo alas nalika digawa mulih. Tulung asu sampeyan pas karo lingkungan anyar. Sabar lan tanggung jawab kanggo asu sampeyan.

adopt dogs

Adoption tinimbang tuku !! Kepiye cara nggunakake asu sing ora duwe omah? - qqpets

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa