• 16+
    16+
    16 taun pengalaman produksi oem profesional
  • 100+
    100+
    Berkembang luwih saka 100 produk anyar saben taun
  • 17,000+
    17,000+
    Luwih saka 17.000 pelanggan profesional allover jagad iki
  • 10000º
    10000º
    Bengkel Perlindhungan Lingkungan Lingkungan Lingkungan
  • 5 yuta
    5 yuta
    Kapasitas produksi 5 yuta saben taun
  • Tujuan QQPETS kang
    Tujuan QQPETS kang
    Kanggo kabeh ndonya kewan-kewan kanggo menehi produk pet sing paling nyaman, produk pet sing paling profesional sing paling apik.
  • QQPETS kang Vision
    QQPETS kang Vision
    Kanggo dadi ajeni Enterprises-kelas kapisan. misi 3.QQPETS kang: Kanggo nggawe Nilai kanggo pelanggan, kanggo karyawan kanggo nambah pandjenengan, kanggo kontribusi kanggo masyarakat.
  • QQPETS misi
    QQPETS misi
    Kanggo nggawe Nilai kanggo pelanggan, kanggo karyawan kanggo nambah pandjenengan, kanggo kontribusi kanggo masyarakat.
  • Angka inti QQPETS kang
    Angka inti QQPETS kang
    Integritas, efisien lan inovatif.

Produksibengkel

adil kita "kualitas apik kanggo kaslametané, iman apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".

  • packing workshop
    packing workshop
  • packing workshop
    packing workshop
  • packing workshop
    packing workshop
  • bengkel Ribbon
    bengkel Ribbon
  • bengkel Ribbon
    bengkel Ribbon
  • bengkel Ribbon
    bengkel Ribbon
  • kertas transfer
    kertas transfer
  • pita transfer
    pita transfer

kitakantor

Minangka Produsèn kondhang karo keahlian penting lan pengalaman ing China, wis specialized ing kabeh jinis collars pet lan leashes, harnesses pet, collars asu, leashes asu, sabuk asu, collars kucing lan leashes ngrancang, produksi lan sale.

  • Kantor
    Kantor
  • Kantor
    Kantor
  • Kantor
    Kantor
  • Resepsionis
    Resepsionis
  • Resepsionis
    Resepsionis
  • balai pameran
    balai pameran
  • balai pameran
    balai pameran
  • balai pameran
    balai pameran
  • balai pameran
    balai pameran

Takon Pelanggan Kita Kanggo Surprise Diskon

Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto kanggo free.

tim layanan kita bakal njaluk maneh ing 24 jam biasane!

chat_online
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa