• 16+
    16+
    16 taun OEM pengalaman produksi adat profesional
  • 100+
    100+
    Ngembangake luwih saka 100 produk anyar saben taun
  • 17.000+
    17.000+
    Luwih saka 17,000 pelanggan profesional ing saindenging jagad
  • 10000㎡
    10000㎡
    Bengkel perlindungan lingkungan rendah karbon
  • 5 yuta
    5 yuta
    Kapasitas produksi 5 yuta saben taun
  • Tujuan QQPETS
    Tujuan QQPETS
    Kanggo kabeh ndonya tresna pets kanggo nyedhiyani paling nyaman, produk pet paling profesional. Nyedhiyani cepet lan efisien solusi siji-mandeg kanggo partners bisnis.
  • Vision QQPETS
    Vision QQPETS
    Kanggo dadi perusahaan kelas siji sing dihormati. misi 3.QQPETS kang: Kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan, kanggo karyawan kanggo nambah kesejahteraan, kanggo kontribusi kanggo masyarakat.
  • Misi QQPETS
    Misi QQPETS
    Kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan, kanggo karyawan kanggo nambah kesejahteraan, kanggo kontribusi kanggo masyarakat.
  • Nilai inti QQPETS
    Nilai inti QQPETS
    Integritas, efisien lan inovatif.

Produksibengkel

Adil kita "kualitas apik kanggo kaslametané, apik iman kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".

  • Bengkel packing
    Bengkel packing
  • Bengkel packing
    Bengkel packing
  • Bengkel packing
    Bengkel packing
  • Bengkel pita
    Bengkel pita
  • Bengkel pita
    Bengkel pita
  • Bengkel pita
    Bengkel pita
  • Transfer kertas
    Transfer kertas
  • Transfer pita
    Transfer pita

kitakantor

Minangka Produsèn kondhang karo expertise jero lan pengalaman ing China, wis specialized ing kabeh jinis pet collars lan leashes, harnesses pet, collars asu, leashes asu, sabuk asu, collars kucing lan leashes ngrancang, produksi lan Advertisement.

  • kantor
    kantor
  • kantor
    kantor
  • kantor
    kantor
  • meja ngarep
    meja ngarep
  • meja ngarep
    meja ngarep
  • Balai pameran
    Balai pameran
  • Balai pameran
    Balai pameran
  • Balai pameran
    Balai pameran
  • Balai pameran
    Balai pameran

Hubungi Pelanggan Kita Kanggo Diskon Kejutan

Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.

Tim layanan kita bakal bali menyang sampeyan ing 24 jam biasane!

Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa