Warta
VR

5 alasan sing apik kanggo nggunakake bocor asu - qqpets

5 alasan sing apik kanggo nggunakake bocor asu - qqpets

2021/01/30

5 alasan sing apik kanggo nggunakake bocor asu  - qqpets 

Mangkene enem sebab kita nyengkuyung kabeh pamilik nggunakake bocor asu lan kolar:

  1. Bocor asu bisa nyegah asu sampeyan ora ngoyak kewan, wong, utawa sepedha.

  2. Ora sopan karo tangga teparo, utamane yen ora ngerti ketaatan asu.

  3. Yen digunakake kanthi bener, umume asu ora mikir bocor asu utawa kolar.

  4. Sampeyan bisa narik asu maneh kanggo nglindhungi ing lingkungan sing mbebayani.

  5. Bocor asu bisa nylametake nyawane asu.

Tips safety leash asu:

Nalika nggunakake bocor asu, iki sawetara tips safety kanggo elinga:

  1. Gunakake leash sing ukuran sing bener kanggo asu sampeyan. Asu sing luwih cilik kudu bocor sing luwih tipis, nalika asu gedhe mbutuhake bocor asu amba.

  2. Aja narik utawa seret asu sampeyan nganggo bocor. Yen dheweke ora gelem teka, mung serep& Nelpon jenenge kanthi swara seneng.

  3. Yen asu sampeyan seneng narik, nimbang nggunakake panganan sing ora narik.

  4. Terus bocor kanthi apik. Yen bocor asu katon ora stabil utawa rusak, ganti langsung.

Guangzhou qqpets produk com., Ltd ngasilake kabeh jinis kerah lan bocor. Contone, implektif LED Dog Dodo, leash asu tali, leash asu sing bisa ditindhes, leash asu solid, leash nyetak asu, leash nylon lan sapanunggalane.  Sampeyan bisa ngatur supaya cocog karo kabutuhan.  Yen sampeyan kepengin weruh produk kita, aja hubungi kita (www.qqpets.com) kanggo rincian liyane.

 

dog leashes

dog leashes

dog leashes

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa