Informasi Brand
VR

Pameran Pet Internasional China kaping 22 bakal dibukak - QQPETS

Kepiye sampeyan mikir babagan pertunjukan Pet Internasional China kaping 22 ing Guangzhou? Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd. bakal rawuh ing acara kasebut. Kita bakal nampilake kabeh jinis collars asu, leashes asu, harnesses asu pijet, leashes asu retractable lan ing.

Muga-muga bisa ketemu ing Hall 11.3, E02. Muga-muga kita bakal duwe kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan dagang asing utawa grosir domestik.

Jeneng: The 22nd China International Pet show

Nomer Booth: Hall 11.3, E02


2021/01/30

Pameran Pet Internasional China kaping 22 bakal dibukak - QQPETS

Kepiye sampeyan mikir babagan pertunjukan Pet Internasional China kaping 22 ing Guangzhou? Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd. bakal melu acara. Kita bakal nampilake kabeh jinis collars asu, leashes asu, harnesses asu pijet, leashes asu retractable lan ing.

Kanthi pembangunan 22 taun, China International Pet Show (CIPS) wis dadi pameran pet paling gedhe ing wilayah Asia-Pasifik. CIPS 2018 samesthine duwe 1500 peserta pameran ing 120,000sqm ruang pameran. Produsen lan panyedhiya pets lan akuarium teka saka kabeh negara. CIPS minangka platform paling efisien kanggo perdagangan internal lan perdagangan internasional. Iku migunani kanggo perusahaan pet kanggo kumpul lan komunikasi.

Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd. duwe merek QQPETS dhewe. Kita minangka ahli ngembangake lan nggawe produk kewan sing berkualitas tinggi kanggo pasar ing saindenging jagad. Kauntungan saka QQPETS yaiku macem-macem produk, rega murah, lan layanan sing apik. Produk utama kita yaiku kerah pet, tali pet, tali pet, tali asu pijet, tali pet sing bisa ditarik lan liya-liyane. Kita wis melu pertunjukan kanggo 3 taun. Iki minangka pertunjukan sing apik kanggo ketemu pelanggan anyar lan njelajah bisnis anyar.

Muga-muga bisa ketemu ing Hall 11.3, E02. Muga-muga kita bakal duwe kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan perdagangan manca utawa grosir domestik.

Jeneng: The 22nd China International Pet show

Nomer Booth: Hall 11.3, E02

Perusahaan: Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd.

Tanggal: 27-30 September 2018

Panggonan: China Import& Kompleks Pameran Ekspor, Guangzhou

China International Pet Show

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa