Pusat Produk

Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".

Produk utama: Dodo asu bocor sing paling apik, kerah asu, abah asu lan botol banyu asu.

Waca liyane
LED Grosir Grosir LED sing bisa dideteksi

LED Grosir Grosir LED sing bisa dideteksi

Bocor asu sing bisa ditarik (kanthi cahya sing dipimpin)Lampu senter sing padhang kanggo visibilitas optimal ing peteng, nambah keamanan wengi.Njupuk perawatan paling apik kanggo pet sampeyan. Ayo asu sampeyan seneng mlaku-mlaku.Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd ing No.23, Dalang Road, Provinsi Guangdong, produk utama Guangdong, produk utama Provinsi Guangdong sing disesuaikan saka China.
Botol banyu asu portawa portawa portawa Tinggi-Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd

Botol banyu asu portawa portawa portawa Tinggi-Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd

Aksesoris lelungan paling apik - qpects botol banyu asuDigunakake kabeh dina supaya pet sampeyan tetep dihidrat, iku ora nggawe kekacoan, lan paling apik kanggo kabeh, kita ora mbuwang banyu amarga ana apa-apa.Sing ora ngombe banyu bisa diombe maneh menyang botol!Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd ing No.23, Dalang Road, Kabupaten Baiyzhou, kutha Guangdong, China
Bungee Mobil Bungee Mobil Bungee khusus

Bungee Mobil Bungee Mobil Bungee khusus

Bahan poliester alus lan stripe reflektif, alus lan tahan lama. Lan sampeyan bisa ngatur warna lan ukuran.Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU.Leash mobil kursi mobil spring bisa njaga asu sampeyan kanthi aman nalika lagi nyopir.
Fesyen Multicolor Polyester Multicolor / Collar Dog Werna Lan Setel Leash

Fesyen Multicolor Polyester Multicolor / Collar Dog Werna Lan Setel Leash

Kolar sing warni bisa uga asu entuk perhatian luwih akeh babagan dalan petualangan sing biasa. Ora mung warni nanging uga awet. Sampeyan bisa ngatur warna favorit sampeyan ing kerah lan leash. OEM&Odm ditampani.
Daging / Collars / Leashes Ass / Leashes / Produsen Harnesses

Daging / Collars / Leashes Ass / Leashes / Produsen Harnesses

Kolar / Collar / Leasing / Gantung / Harnesses bisa disesuaikan ing kabeh jinis desain lan warnaGuangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis kerah / gizi / gizi asu. Kolar / Collars / Leases / gizi / abon sing khusus uga kasedhiya. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap
Asu Printed Adol Barket Bandana, Pet Bandhing Bandhan Bandhan Bandhan Pet Wikipedia

Asu Printed Adol Barket Bandana, Pet Bandhing Bandhan Bandhan Bandhan Pet Wikipedia

Sampeyan bisa ngrancang produk pet sampeyan kanthi menehi logo utawa ide kanggo kita. Kita duwe pengalaman luwih saka 14 taun lan desainer profesional. Kita bisa ngrancang produk pet kanthi desain sampeyan dhewe. Yen sampeyan pengin miwiti bisnis kanggo adol BANDANA BANDANA lan pengin nggoleki pabrikan kanggo nggawe desain sampeyan urip. Hubungi kita saiki utawa tinggalake alamat email sampeyan ing kene, kita bakal mbales sampeyan sajrone 24 jam.Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd ing No.23, Dalang Road, Provinsi Guangdong, Produk Utama Guangdong, Produk Utama Guangdong, Ltd
Grosir Penyebaran Mesh Gampang Langsing Dog Harness Gampang

Grosir Penyebaran Mesh Gampang Langsing Dog Harness Gampang

Dhukungan Harness Asu Ngatur warna, pola, pola, pola, pola, ana macem-macem aksesoris sing bisa disesuaikan.Kita duwe patang ukuran cocog kanggo segawon asu sing beda. Kanthi loro-lorone saka buckle sing bisa luwes bisa diatur kanthi ukuran kanggo njamin kenyamanan asu kasebut.Dheweke bisa mbentuk pesawat sing sampurna karo produk liyane.
Pabrik Produsen Sorotan Supan Dog Petualang Profesional

Pabrik Produsen Sorotan Supan Dog Petualang Profesional

QQPets produsen sing disesuaikan karo daging asu pet sing profesional, supaya bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, kita njaga efektif& Sistem Manajemen Kualitas sing efisien.Desain gratis kanggo sampeyan.Oem / Odm ditampani.Guangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis kerah / gizi / gizi asu. Kolar / Collars / Leases / gizi / abon sing khusus uga kasedhiya. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap
Penyediaan Bee Dog Wulu Dog Bee Asing Baju Khusus Khusus Leash Kanggo kanca sing paling apik

Penyediaan Bee Dog Wulu Dog Bee Asing Baju Khusus Khusus Leash Kanggo kanca sing paling apik

Setel Harness Kolar Kolam Kuning lan sregep kanthi apik.Gaya dhasar sing entheng ndadekake produk tahan lama lan murah.Sampeyan bisa nggunakake ing latihan / mlaku / mlaku / mlaku / mlaku-mlaku.
Pola Corak Cuburan Cat Pola Pabrik Buy Buy Furni | Qqpets

Pola Corak Cuburan Cat Pola Pabrik Buy Buy Furni | Qqpets

OEM Corak Harness Corak Pabrik, rincian babagan set asu, desain pola khusus dening QqPets. Entuk pitakon!Set supplier setin asu berkualitas tinggi, QQPets khusus ing pola pola dodo campuran wis tuku akeh. Hubungi kita!
Kolar Andhik Grosir Leash Harness nyetel pabrikan pola adat

Kolar Andhik Grosir Leash Harness nyetel pabrikan pola adat

OEM Asu Dog Leash Harness nyetel produsen, rincian babagan persediaan asu disetel dening QQPets, njaluk takon!Supplier set leash Har-Berkualitas tinggi, QQPets khusus ing Perlengkapan Dog, hubungi kita!
Ins panas adol harness asu gradient leash nyetel Grosir -qqpets

Ins panas adol harness asu gradient leash nyetel Grosir -qqpets

Tinggi saka High-kualitas panas adol peralatan persis sing gradient, QQPets khusus ing persediaan asu khusus. Hubungi kita!Produsen set asu profesional, rincian babagan qqpets.Ayo entuk diskon lan konsultasi saiki!
Tujuan Layanan

Nyedhiyakake solusi mandeg sing cepet lan efisien kanggo sampeyan kabeh.

Nyedhiyani produk pet sing paling nyaman lan profesional kanggo kabeh penyayang pets.

1. Enquiry:Pelanggan nyritakake gaya, materi, ukuran, lan kabeh syarat sing dikarepake.

2. Desain:Ngatur desain sampeyan dhewe. Tim Desain iki kalebu wiwitan proyek kanggo njamin produk sing paling apik kanggo cocog karo kabutuhan klien.

3. Manajemen kualitas: Supaya bisa nyedhiyakake produk sing berkualitas tinggi, kita njaga efektif& Sistem Manajemen Kualitas sing efisien.

4. Produksi Massa:Yen conto wis validasi kanggo desain ing babagan wujud, fungsi, lan panjaluk, produksi minangka tahap sabanjure.

5. Kita bisa Atur transportasi kanggo pesenan - apa layanan pengiriman dhewe, agen pengiriman klien utawa cara liya.

Babagan Kita

Guangzhou Qqpets Products Co, Ltd

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, ing kutha Guangdong, diadegake ing taun 2005. Minangka produsen sing kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing misuwur ing China, diwenehake ing macem-macem jinis kreta , Kolar asu, Leashes asu, bocor asu, abah asu, kerah asu lan ngrancang, produksi lan adol.

Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan Standard EU dhewe, bengkel percetakan panas, bengkel percetakan layar sing ramah, bengkel percetakan lan bengkel tenunan.

Pabrik kita minangka desain, riset lan pangembangan, Pabrik lan Didol minangka kabèh, kanggo para mitra kanggo menehi solusi sing luwih efisien lan cepet kanggo perusahaan, layanan sing apik banget lan rega sing kompetitif Waca rangkeng-.

Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kerjasama produk.Hope kita bisa menehi produk sing dawa.Hope kita bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan luwih apik Layanan Penjualan kanggo Sampeyan.

Hubungi kita
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim sampeyan kutipan gratis kanggo desain liyane!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa