Manungsa waé kanggo Pet Panjenengan ing njobo.

VR
  • 16+
    16+
    16 taun OEM pengalaman produksi adat profesional
  • 100+
    100+
    Ngembangake luwih saka 100 produk anyar saben taun
  • 17.000+
    17.000+
    Luwih saka 17,000 pelanggan profesional ing saindenging jagad
  • 10000㎡
    10000㎡
    Bengkel perlindungan lingkungan rendah karbon
  • 5 yuta
    5 yuta
    Kapasitas produksi 5 yuta saben taun
  • 16+
    16+
    16 taun OEM pengalaman produksi adat profesional
  • 100+
    100+
    Ngembangake luwih saka 100 produk anyar saben taun
  • 17.000+
    17.000+
    Luwih saka 17,000 pelanggan profesional ing saindenging jagad
  • 10000㎡
    10000㎡
    Bengkel perlindungan lingkungan rendah karbon
  • 5 yuta
    5 yuta
    Kapasitas produksi 5 yuta saben taun


Bisa dikustomisasi

PET SUPPLIES EXPERT




  • 16 Taun Pengalaman
    16 Taun Pengalaman
    Bosok jero ing industri webbing suwene 16 taun
  • Layanan sing disesuaikan
    Layanan sing disesuaikan
    Macem-macem werna, MOQ kurang
  • Produksi sing efisien
    Produksi sing efisien
    Kutipan sajrone 1 dina, nggambar desain sajrone 2 dina, template conto sajrone 3 dina
  • Tim R&D profesional
    Tim R&D profesional
    Kapabilitas R&D ana ing posisi utama ing industri
  • Kontrol kualitas
    Kontrol kualitas
    Saben produk kudu ngawasi ketat saka bahan mentah nganti pangiriman
  • Anjog R&D Strength
    Anjog R&D Strength
    Luwih saka 100 produk anyar dikembangake saben taun

.

KASUS CONTOH APLIKASI

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.

  • DSC_3459
    DSC_3459
  • DSC_4521
    DSC_4521
  • DSC_4184
    DSC_4184
  • DSC_4196
    DSC_4196
  • DSC_4252
    DSC_4252
  • DSC_4358
    DSC_4358
  • DSC_4623
    DSC_4623
  • DSC_4013
    DSC_4013
  • DSC_4663
    DSC_4663
  • CQ5254
    CQ5254

Ninggalake pesen

Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.

Tim layanan kita bakal bali menyang sampeyan ing 24 jam biasane!

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa